Υπ.Ψυχικής Υγείας: Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης

Υπάρχει, σαφώς, περιθώριο βελτίωσης της συνεργασίας με άλλες υπηρεσίες για να είναι πιο αποτελεσματικές οι υπηρεσίες που παρέχονται, επεσήμανε η Άννα Παραδεισιώτη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ψυχικής Υγείας.

Σε δηλώσεις της στο Μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα, η κα Παραδεισιώτη επεσήμανε ότι το "κλειδί" για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο βρίσκεται στον σωστό συντονισμό, αλλά και την ανάπτυξη επιπρόσθετων δομών που θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή, με τη συμμετοχή πολλών φορέων σε συνεργασία.

Ξεκαθάρισε,

ωστόσο, ότι το 14χρονο κορίτσι σε καμιά περίπτωση δεν έχει αφεθεί αβοήθητο, καθώς ήταν γνωστό στις αρμόδιες Υπηρεσίες και έγιναν αλλεπάλληλες προσπάθειες από διάφορους φορείς για το ζήτημα αυτό, χωρίς ωστόσο άμεσο αποτέλεσμα.

Επεσήμανε ότι το παιδί σε καμιά περίπτωση δεν έχει κάποια ευθύνη, ωστόσο τόνισε ότι "δεν είναι απλά τα πράγματα και δεν είναι προβλήματα που κτίστηκαν σε μια μέρα μόνο. Παίζει ρόλο η ιστορία που φέρει κανένας πίσω του, θα μπορούσαμε να είχαμε δουλέψει πιο γρήγορα στο κομμάτι της πρόληψης", επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα