Διαδικτυακό σεμινάριο για σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης

Διαδικτυακή παρουσίαση προσαρμοσμένη στους Κύπριους φοιτητές, για σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης, πραγματοποιείται στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:30 ώρα Κύπρου/11:30 ώρα Βρυξελλών, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κύπρου με το Κολλέγιο της Ευρώπης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η παρουσίαση από το Κολλέγιο της Ευρώπης απευθύνεται σε φοιτητές ή υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο

εν λόγω Κολλέγιο.

Αναφέρεται ότι η κυπριακή Κυβέρνηση προσφέρει μία πλήρη υποτροφία σε Κύπριο φοιτητή, ενώ το Κολλέγιο προσφέρει επίσης διάφορες άλλες υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές.

Σημειώνεται ότι το Κολλέγιο της Ευρώπης είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1949, ενώ από το 1992 λειτουργεί σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, στην Bruges στο Βέλγιο και το Natolin στην Πολωνία.

Προστίθεται ότι το Κολλέγιο της Ευρώπης προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεταπτυχιακών προγραμμάτων στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), παρέχοντας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσουν και να εργαστούν στην ΕΕ και, γενικότερα, σε ένα ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική παρουσίαση μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου εδώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα