Διάλεξη προγράμματος MBA από τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Σ. Κατσικέα

Ετήσια Δημόσια Διάλεξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ομίλου Εταιρειών C.A. Papaellinas από τον διακεκριμένο Καθηγητή Κωνσταντίνο Σ. Κατσικέα

Τo Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Όμιλος Εταιριών C.A. Papaellinas, συνδιοργάνωσαν δημόσια διάλεξη με

ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή Κωνσταντίνο Σ. Κατσικέα, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές, ακαδημαϊκοί, διοικητικά στελέχη, και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Στη διάλεξή του, με τίτλο «Achieving and Sustaining Competitive Differentiation in a Harsh Market Environment», ο Δρ. Κατσικέας επεσήμανε πως λόγω της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης και εντατικοποίησης του ανταγωνισμού σε πολλούς κλάδους, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των κατάλληλων ανταγωνιστικών στρατηγικών είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την κερδοφορία των σύγχρονων επιχειρήσεων.  

Ο Δρ. Κατσικέας είναι κάτοχος της ερευνητικής έδρας Arnold Ziff, Καθηγητής Μάρκετινγκ και Διεθνούς Διοίκησης στο University of Leeds. Αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους ερευνητές στον χώρο του μάρκετινγκ, με σημαντική συνεισφορά σε βιβλία, άρθρα, και άλλα συγγράμματα. Έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το επιστημονικό του έργο: Βραβείο Excellence in Global Marketing το 2013 και 2015 από το American Marketing Association, Βραβείο Hans B. Thorelli 5-Year Research του American Marketing Association Foundation, 2006. Το έργο του εκτείνεται σε ποικιλία θεμάτων που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη στρατηγική μάρκετινγκ, την παγκόσμια διαχείριση επιχειρήσεων και την πρακτική της διεθνούς διοίκησης μάρκετινγκ.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει τακτικά δημόσιες διαλέξεις, στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής του για συνεχή ενημέρωση του κοινού σε σύγχρονα επιχειρηματικά θέματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος ΜΒΑ www.mba.ucy.ac.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22893600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα