Δικηγόρος 82χρονου: «Ήταν σε σύγχυση, νόμιζε ότι τον μετέφεραν στις Κεντρικές»

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, είναι στην ευχέρεια του Γενικό και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα», ήταν το πρώτο σχόλιο της δικηγόρου του 82χρονου που καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκισης, σε σχέση με τη διαφωνία της Νομικής Υπηρεσίας για απονομή χάριτος στον πελάτη της.

Μιλώντας στο SigmaLive, η Μαρία Νεοφύτου ανέφερε ότι θα προχωρήσει με την καταχώρηση έφεσης για αναστολή της επιβληθείσας ποινής.

Διαβάστε επίσης: Διαφωνεί με την απονομή χάρης στον 82χρονο η Εισαγγελία - Επιμένει ο ΠτΔ

«Δεν

λέω ότι η ποινή δεν ήταν η σωστή, αυτό που λέω είναι ότι θα έπρεπε να έχει ανασταλεί, ενόψει των γεγονότων και των προσωπικών περιστάσεων του παραβάτη».

Όπως είπε, η προθεσμία για υποβολή έφεσης «εκπνέει» την Παρασκευή, 15 Μαρτίου.

Η κατάσταση της υγείας του 82χρονου

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Νεοφύτου είπε ότι ο 82χρονος Χρύσανθος «όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν σε σύγχυση, δεν είχε αντίληψη ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο, νόμιζε ότι τον έπαιρναν στις Κεντρικές Φυλακές».

Σημειώνεται ότι ο 82χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Μονή Αββακούμ: Εκατέρωθεν καταγγελίες Ησαΐα-μοναχών - Τι λέει η κυβέρνηση

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο 82χρονος είχε πυροβολήσει κλέφτη που εισήλθε εντός της αυλής του στην Άλασσα, προκειμένου να κλέψει καλώδια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα