ΔΗΚΟ Λάρνακας: Χωρίς καθυστέρηση η επιλογή υποψηφίου

Άμεσα και χωρίς καθυστέρηση πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για επιλογή υποψηφίου Δημάρχου Λάρνακας, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωσή τους στελέχη του ΔΗΚΟ Λάρνακας.

Τη γραπτή ανακοίνωση υπογράφουν οι Στάλα Κιούππη, Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ Λάρνακας, Τρύφωνας Τρύφωνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Τζουλιάνα Έλληνα, Κοινοτάρχης Λάρνακας, μέλος ΔΗΚΟ, Παντελής Χειμωνίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Ξενάκης Κυριακίδης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Ε.Ε. και Γραμματείας ΔΗΚΟ,

Ανδρέας Πέτρου, μέλος Ε.Ε. ΔΗΚΟ Αμμοχώστου και Νίκος Κλεάνθους, τέως Αναπληρωτής Πρόεδρος και Βουλευτής ΔΗΚΟ.

«Είναι με λύπη που υποχρεωθήκαμε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τον Δηκοϊκό κόσμο και να προστατεύσουμε το κόμμα μας αποκαθιστώντας την αλήθεια γύρω από την απόφαση του Αλέξη Μιχαηλίδη να αποταθεί γραπτώς στο ΔΗΣΥ για στήριξη και επιλογή του ως υποψήφιου για τη Δημαρχία της Λάρνακας προτού αποφασίσει το κόμμα του», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζουν ότι μετά από ευρεία σύσκεψη της Επαρχιακής Επιτροπής και στελεχών του ΔΗΚΟ την περασμένη εβδομάδα «αποφασίστηκε όπως ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για αναζήτηση συναινετικής λύσης για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου, σεβόμενοι την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες» στο θέμα.

Την περασμένη Πέμπτη, σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην παρουσία του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής και άλλων ενδιαφερομένων για τη Δημαρχία «ο Αλέξης Μιχαηλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τη διαδικασία και ότι αν δεν είναι ο ίδιος ο υποψήφιος που θα επιλέξει το Κόμμα, τότε θα υποβάλει την παραίτησή του από μέλος του Κόμματος, θα παραδώσει την ταυτότητά του και θα κατέλθει ως υποψήφιος, υποστηριζόμενος από το ΔΗΣΥ. Ο κ. Μιχαηλίδης μέχρι τέλους παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση αυτή και στην απόφασή του για οριστική παραίτηση, αφού κανένας άλλος δεν αποδέχθηκε την απαίτησή του».

Αυτή η συμπεριφορά του κ. Μιχαηλίδη, προστίθεται στην ανακοίνωση, «δυστυχώς συμπληρώθηκε με αναφορές του ιδιαίτερα υποτιμητικές και προκλητικές για όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και για το Κόμμα του».

Γι' αυτό, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση των στελεχών του ΔΗΚΟ Λάρνακας, «ζητούμε χωρίς την παρουσία του Αλέξη Μιχαηλίδη να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφού το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, θα γίνει εκλογική διαδικασία. Σε συνεννόηση με την ηγεσία του Κόμματος να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το ΔΗΣΥ για να ξεκαθαριστεί από μέρους του αν θα επιμείνει στον Αλέξη Μιχαηλίδη ή αν θα στηρίξει τον υποψήφιο που θα εκλεγεί από τις διαδικασίες του ΔΗΚΟ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα