ΔΗΚΟ: Υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει του Εκλογικού Συνεδρίου της 9ης Ιουλίου

Ξεκινά αύριο Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ενόψει της Παγκύπριας Εκλογικής Συνέλευσης του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2023.

Η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τους αξιωματούχους του Κόμματος και το Εκτελεστικό Γραφείο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 από τις 09:00 π.μ. μέχρι και τις 13:30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στη Λευκωσία.

Στο

πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θα υποβάλει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή στο αξίωμα του Προέδρου του Κόμματος, στις 11 π.μ. (13/6/2023) και ακολούθως θα προβεί σε δηλώσεις.

Μεθαύριο, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, από τις 09:00 π.μ. μέχρι και τις 18:00 μ.μ., θα ακολουθήσει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τους Προέδρους των Επαρχιακών Επιτροπών, για τα μέλη των Επαρχιακών Γραμματειών και για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, στα κεντρικά και στα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία του κόμματος.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται με την συμπλήρωση ειδικού εντύπου, και υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις έναντι του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Το έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας συζήτησε ο ΠτΔ με Πατριάρχη Θεόδωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΚΟ, Υποβολή, Εκλογικού Συνεδρίου, 9ης Ιουλίου,diko, ypovoli, eklogikou synedriou, 9is iouliou