Δηλώσεις από το Ολυμπιακός - Σαλαμίνα

Δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού έκαναν οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Νέας Σαλαμίνας.

Οι δηλώσεις:

Σάββας Πουρσαϊτίδης:

«Μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα είπα ότι πρέπει να πάμε να κάνουμε μια νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους τελευταίους και να βλέπουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Ήταν σημαντικό γιατί κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της, με ένα καθαρό σκορ, με αρκετές ευκαιρίες. Θεωρώ πως η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Συγχαρητήρια

στους παίκτες μου και καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή συνέχεια στον φίλο Πάμπο και συγχαρητήρια για την πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνει».

Πάμπος Χριστοδούλου:

«Όταν βλέπεις ένα σκορ 3-0 λες ότι είναι ένα καθαρό σκορ, ότι δίκαια πήρε τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα, αλλά αν δείτε το παιχνίδι νομίζω ότι με όλο τον σεβασμό τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Βρήκαμε εμείς τις ευκαιρίες μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι. Η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε το πάνω χέρι γιατί στην κόντρα θα δημιουργούνταν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Νομίζω ότι και στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. Η Σαλαμίνα σε μια αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει το γκολ και στη συνέχεια εμείς συνεχίσαμε, αλλά στην κόντρα δεχτήκαμε και το 2ο και το 3ο γκολ. Εύχομαι στη Νέα Σαλαμίνα καλή συνέχεια. Μια πολύ καλή ομάδα. Ο Πουρσαϊτίδης κάνει πολύ καλή δουλειά. Εγώ θέλω να πω συγνώμη στους οπαδούς μας γιατί τους πληγώσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην πρώτη κατηγορία με στόχο να παραμείνει όσο πιο εύκολα γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Καλές γιορτές. Ψηλά το κεφάλι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και για αυτό ο κόσμος το χαίρετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δηλώσεις, Ολυμπιακός #45 Σαλαμίνα,diloseis, olybiakos #45 salamina