Δήμος Λάρνακας: Συλλογή βοήθειας για τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες οι οποίοι έχουν καταφύγει στην Αρμενία από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αρχίζει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «από σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 13 του μήνα, αρχίζει εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας. Η εκστρατεία πραγματοποιείται από την Πολιτική Άμυνα σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και στηρίζεται από Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και οργανώσεις και οργανισμούς».

Η συλλογή της βοήθειας

θα γίνεται στο Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας (πρώην Κοινοτικό Κέντρο, δίπλα από Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου), Λεωφόρο Φανερωμένης, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν ξηρή τροφή (π.χ. δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, μακαρόνια, σκόνη γάλακτος για παιδιά/παιδικές τροφές), είδη προσωπικής υγιεινής και πάνες παιδιών και ενηλίκων.

Ο Δήμος Λάρνακας απευθύνει «παράκληση προς όσους και όσες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια να περιοριστούν στα συγκεκριμένα προϊόντα. Όσα είδη δεν περιλαμβάνονται στα προϊόντα αυτά δεν θα παραλαμβάνονται, ενώ όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι κατά είδος και να παραδίδονται σε χαρτοκιβώτια».

Παράλληλα πραγματοποιείται έρανος και όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν στον πιο κάτω λογαριασμό:

ACCOUNT NAME HUMANITARIAN SUPPORT - ARMENIA

ACCOUNT NUMBER 6001034

CURRENCY EURO

The IBAN number is

PAPER FORMAT CY47 0010 0001 0000 0000 0600 1034

ELECTRONIC FORMAT CY47001000010000000006001034

SWIFT BIC CBCYCY2NXXX

Διαβάστε επίσης: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον αρμενικό λαό από Δήμο Στροβόλου

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα