Δήμος Λευκωσίας: Κλειστός από Δευτέρα ο χώρος στάθμευσης Κωστάντζα

Κλειστός από τη Δευτέρα για 11 εβδομάδες θα παραμείνει, λόγω εργασιών, ο δημοτικός χώρος στάθμευσης Κωστάντζα, πληροφορεί το κοινό ο Δήμος Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι η λαϊκή αγορά θα μεταφερθεί στοn δημοτικό χώρο στάθμευσης Ποδοκάταρο από όπου θα διεξάγεται κανονικά κατά τις ίδιες μέρες και ώρες. Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, δεν θα διεξαχθεί η λαϊκή αγορά, λόγω μεταφοράς και οργάνωσης των στεγάστρων στον νέο χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος αναφέρει σε ανακοίνωση ότι, ο δημοτικός χώρος στάθμευσης Κωστάντζα θα παραμείνει

κλειστός από τις 29 Ιανουαρίου για 11 εβδομάδες, λόγω εργασιών κατασκευής νέων πεζοδρομίων, οχετού όμβριων υδάτων, αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος και κατασκευής μεταλλικών στεγάστρων.

Σημειώνεται ότι η λαϊκή αγορά της Τετάρτης, του Σαββάτου και της Κυριακής κατά το πιο πάνω διάστημα θα μεταφερθεί στον δημοτικό χώρο στάθμευσης Ποδοκάταρο, από όπου θα διεξάγεται κανονικά κατά τις ίδιες μέρες και ώρες.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, η λαϊκή αγορά θα διεξαχθεί κανονικά στον δημοτικό χώρο στάθμευσης Παδοκάταρο, αναφέρεται, ενώ την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, δεν θα διεξαχθεί η λαϊκή αγορά, λόγω μεταφοράς και οργάνωσης των στεγάστρων στον νέο χώρο. Η υπαίθρια αγορά της Κυριακής (παζαράκι) στις 28 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κανονικά στον δημοτικό χώρο στάθμευσης Παδοκάταρο, αναφέρει ο Δήμος.

Παρακαλούνται οι δημότες να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Κωστάντζα από το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

Οι κάτοχοι προπληρωμένων μηνιαίων καρτών στον ΔΧΣ Κωστάντζα (ΟΧΙ) θα μπορούν να σταθμεύουν στον ΔΧΣ Νταβίλα, αναφέρεται. Οι κάτοχοι μηνιαίων προπληρωμένων καρτών στον ΔΧΣ Ποδοκάταρο τις Τετάρτες, Σάββατα και Κυριακές, που θα λειτουργούν η Λαϊκή Αγορά και το Παζαράκι, θα μπορούν να σταθμεύουν στην Τάφρο Κωστάντζα, προστίθεται.

Ο Δήμος «κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής», σημειώνεται.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Ο Δήμος καλεί επίσης τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα