Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή για τον θάνατο του 29χρονου Πάνου Θεοδώρου

Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 29χρονου Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην επαρχία Λεμεσού. 

Η Αστυνομία εξετάζει το περιστατικό ως θανατηφόρα οδική σύγκρουση, καθώς ο 29χρονος οδηγούσε περονοφόρο όχημα (forklift) σε δρόμο στη Βιομηχανική περιοχή Αγίου Σιλά, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει κλίση αριστερά και να ακινητοποιηθεί.

Ο

29χρονος, ο οποίος χτύπησε στην άσφαλτο, τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Θεοδώρου απεγκλωβίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, που εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση, με τη χρήση άλλου περονοφόρου οχήματος, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο με θύμα τον 29χρονο Πάνο

Συγκλονισμό εξέφρασε η ΚΟΠ

Συγκλονισμό για το θάνατο του 29χρονου, που ήταν διαιτητής Β’ κατηγορίας, εξέφρασε η ΚΟΠ σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.

«Ο 29χρόνος Πάνος ήταν  διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας».

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του, ενώ σημειώνεται πως η ΚΟΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο 29χρονος διαιτητής Πάνος Θεοδώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα