Δίπλαρος: Δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση Πελεκάνου-Να κάνει δεύτερες σκέψεις

Να κάνει δεύτερες σκέψεις για την παραίτησή του ζήτησε από τον Μάριο Πελεκάνο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι «ο Μάριος Πελεκάνος ένιωσε την ανάγκη για λόγους αξιοπρέπειας να υποβάλει την παραίτησή του, είναι κάτι όμως που θα απασχολήσει την ηγεσία. Θεωρώ ότι ο φίλος Μάριος Πελεκάνος πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις, είναι ένα θέμα που θα δούμε ξανά μαζί εντός της ημέρας».

Παραδέχθηκε ότι ο λόγος παραίτησής του ήταν επειδή δεν είχε μπει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις

Ευρωεκλογές. Από εκεί και πέρα θεωρούμε ς ηγεσία ότι ο Μάριος Πελεκάνος θα πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις και να κουβεντιάσουμε και πάλι μεταξύ. Η έκκληση όχι μόνο της ηγεσίας και των χιλιάδων μελών της παράταξης, είναι να κάνει δεύτερες σκέψεις».

Επεσήμανε ότι «γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πει από την αρχή ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, πρέπει να επουλωθούν πολλές πληγές, εκτιμώ ότι σιγά σιγά θα ξεπεραστούν όλα. Πιο ενωμένη ηγεσία της παράταξης δεν υπήρξε. Αυτή η παραίτηση του Μάριου Πελεκάνου σαφώς δεν γίνεται αποδεκτή».

Δείτε το βίντεο:  

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Πελεκάνος - Ποιους λόγους επικαλείται

Keywords
Τυχαία Θέματα