Δίπλαρος για Πελεκάνο: Νιώθουμε απόλυτα προδομένοι-Νομίζουν ότι θα μας πλήξουν

Παρέμβαση στο Μεσημέρι και Κάτι έκανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος μετά την εξέλιξη με τη συμπερίληψη του Μάριου Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι «ο κ. Πελεκάνος θα πρέπει να ευχαριστήσει τις χιλιάδες των μελών του ΔΗΣΥ που πίστεψαν στον ίδιο και που πριν ένα μήνα διεκδικούσε μια θέση στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών. Να βγει και να μιλήσει με όλους όσους τον στήριξαν και που έδινε μάχες με τον

ΔΗΣΥ απέναντι από το ΕΛΑΜ».

Διαβάστε ακόμη: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΕΛΑΜ ο Πελεκάνος – Τι λέει ο ίδιος

Συμπλήρωσε ότι τώρα βρέθηκε μέσα στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ. «Ο ίδιος θα έπρεπε τουλάχιστον να διδαχθεί από την προσωπικότητα των ιδρυτών αυτής της παράταξης».

Ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι «δεκάδες χιλιάδες Συναγερμικοί νιώθουν απόλυτα προδομένοι όπως και εγώ. Ο ΔΗΣΥ δεν είναι το κόμμα του ενός ή του Β ή του Γ. Είναι κόμμα αρχών και αξιών. Θα πορευθούμε μέχρι τις εκλογές όπως ξέρουμε».

Επεσήμανε ότι κάποιοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον ή την πικρία, νομίζοντας ότι θα πλήξουν το κόμμα ενισχύοντας το ΑΚΕΛ. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι παρακαταθήκες μας».

Τέλος, ανέφερε «να ευχηθούμε καλό δρόμο σε όλους και στην πορεία που έχουν χαράξει». 

Διαβάστε ακόμη: Αννίτα: Ο ΔΗΣΥ δεν είναι όχημα ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών

Keywords
Τυχαία Θέματα