Δίπλαρος: Κανείς δεν περισσεύει στον ΔΗΣΥ

Σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός γυρίζει σελίδα, ανέφερε ο νυν Αντιπρόεδρος και υποψήφιος για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος, Ευθύμιος Δίπλαρος, προσθέτοντας ότι «σε αυτήν την προσπάθεια για ανασυγκρότηση, δεν περισσεύει κανένας».

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο Γυμνάσιο Καθολικής, στη Λεμεσό, ο κ. Δίπλαρος είπε πως «σήμερα ο ΔΗΣΥ γυρίζει σελίδα, εκλέγει και την υπόλοιπη νεαρή ηγεσία του και όλοι μαζί θα εργαστούμε για την πλήρη ανασυγκρότηση της παράταξης».

Την ίδια ώρα, έστειλε «ένα

ξεκάθαρο μήνυμα», ότι «σε αυτήν την προσπάθεια για ανασυγκρότηση δεν περισσεύει κανένας και θεωρώ τον εαυτό μου ως την δύναμη ενότητας, το πρόσωπο το οποίο γνωρίζει από εκλογές, έχω την όρεξη, έχω την εμπειρία».

Δεν περισσεύει, συνέχισε,  κανένας σε αυτό που λέμε ότι «ο ΔΗΣΥ πρέπει να είναι και να παραμείνει, ο πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής» και κάλεσε όλα τα μέλη του κόμματος να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν  αυτούς που θεωρούν ικανούς για να τους αντιπροσωπεύσουν.

«Να γυρίσουμε σελίδα και μονιασμένοι να αφήσουμε ό,τι μας πλήγωσε πίσω μας και να προχωρήσουμε για νέους, νικηφόρους αγώνες», κατέληξε στη δήλωση του ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

Διαβάστε ακόμη: Στις κάλπες σήμερα ο ΔΗΣΥ για τη θέση του αναπληρωτή και των 3 αντιπροέδρων

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίπλαρος, Κανείς, ΔΗΣΥ,diplaros, kaneis, disy