Φαίδωνος Vs Μαύρου: «Θα μας καθορίσει πρόγραμμα η Μαύρου»;

"Θα μας καθορίσει το πρόγραμμα η κα Μαύρου; Δεν είναι σοβαρή τοποθέτηση αυτή, με όλο τον σεβασμό στην κα Μαύρου", αναφέρει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

"Ξέρετε πόσες προσκλήσεις έχω από Επιτροπές να παραστώ; Όταν έχω στην πόλη μου 9 έργα ανοικτά, θα τα αφήνω και θα μου καθορίσει οποιοσδήποτε πού θα πάω; Αν ανταποκρινόμουν σε όλες τις προσκλήσεις, δεν θα έκανα άλλη δουλειά", επεσήμανε σε απάντησή του στα όσα του καταλογίζει η Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Ελένη Μάυρου, στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, του Σίγμα.

Η κα Μαύρου κατηγόρησε τον κ. Φαίδωνος για

λαϊκισμό και για το ότι κατηγορεί, χωρίς αυτά που λέει να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όπως είπε. "Ο κ. Φαίδωνος, αν ήθελε υπεύθυνα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συμβουλίου αποχετευτικού Πάφου, θα μπορούσε να είχε έρθει όταν προσκλήθηκε προσωπικά στην επιτροπή εσωτερικών, για να μπορεί να ακούσει και τον αντίλογο, να θέσει τις ενστάσεις του και τις απόψεις του", επεσήμανε η κα Μαύρου.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής, "ο εποικοδομητικός διάλογος γίνεται την ώρα που συζητούμε ένα θέμα και παίρνουμε αποφάσεις, ενώ ο διάλογος από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα γίνεται για να ενημερώσουμε τον κόσμο. Η ουσιαστική παρέμβαση για να διαμορφωθεί ένα θέμα, γίνεται όταν αυτό βρίσκεται υπό συζήτηση.

Ο Φαίδωνος, απαντώντας στην κα Μαύρου, επεσήμανε ότι είναι καλύτερα ενημερωμένος ακόμα και από άτομα τα οποία συμμετείχαν στις συζητήσεις, ενώ τόνισε ότι το αποχετευτικό της Πάφου είναι το δεύτερο πιο φτηνό στην Κύπρο.

Κάλεσε την κα Μαύρου όταν συζητούν την ουσία να μην χρησιμοποιεί δικαιολογίες για να κερδίσει εντυπώσεις. Αντί να αναλάβουν την ευθύνη για ό,τι έγινε, χρησιμοποιούν όλες αυτές τις δικαιολογίες, τόνισε ο κ. Φαίδωνος.

Παραμονές εκλογών, ο ΠτΔ αποφάσισε να μην υπογράψει την τροποποίηση που όλα τα κόμματα ενέκριναν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ξεκάθαρα κενά και ασάφειες, τουλάχιστον σε 15 σημεία, επεσήμανε ο Δήμαρχος Πάφου. Η τροπολογία είναι γεμάτη προχειρότητες και ασάφειες, τόνισε, ενώ τίθεται και ζήτημα κατά πόσο μιλούμε για αμέλεια και για προχειρότητα ή για βιασύνη για εξυπηρέτηση κάποιων ή για να αφεθούν ανοικτά παραθυράκια για κάποιους που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ασάφειες που υπάρχουν.

Η κα Μάυρου, πάντως, ξεκαθάρισε ότι οι μειώσεις είναι μειώσεις που αφορούν όλους και όχι για να χαριστεί οτιδήποτε στον ένα ή τον άλλο επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα