ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη - «Υποπίπτει στη προσπάθεια ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ως απάντηση στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, αναφέροντας ότι, «μετά την ανακοίνωση - σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψηφίος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση».

Σημειώνει επίσης ότι, υποπίπτει δυστυχώς και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε.

Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις.

«Η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε», υπογράμμισε.

Κλείνοντας ανέφερε ότι, είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά.

Η ανακοίνωση Επιτελείου Μαυρογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εκλογικό Επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη ανέφερε ότι «ο κύκλος της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ κλείνει».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μέσα από τις χθεσινές του εξαγγελίες ζητά ουσιαστικά παράταση της παρούσας διακυβέρνησης για να εφαρμόσει πολιτικές που δεν εφαρμόστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια».

«Την ίδια ώρα ζητά την ψήφο των πολιτών για να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν επί της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού.Αυτό στο οποίο οφείλει να απαντήσει ο κ. Νεοφύτου, είναι γιατί απέτυχε να το πράξει μέχρι σήμερα. Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Ο κύκλος της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού κλείνει, δημιουργώντας την ανάγκη για αληθινή αλλαγή», σημειώνει στην ανακοίνωση,

Κλείνοντας ανέφερε ότι, «ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι η έντιμη επιλογή για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Οι εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του «δεσμεύομαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΣΥ, Μαυρογιάννη #45 Υποπίπτει, ΑΚΕΛ,disy, mavrogianni #45 ypopiptei, akel