Δωρεά προστατευτικών προσώπου στο Γραφείο Κοινωνικής Ευημερίας

Από την Trust International Insurance (Cyprus) Ltd.

H Trust International Insurance (Cyprus) Ltd. αναγνωρίζοντας την προσφορά των λειτουργών του γραφείου ευημερίας που επισκέπτονται οικίες οικογενειών που στηρίζουν, αλλά και των φροντιστών στις στέγες ηλικιωμένων και

στα σπίτια στην κοινότητα ΑΜΕΑ, προχώρησε στην παραχώρηση 150 προστατευτικών προσώπου, στο συγκεκριμένο τμήμα του Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η δωρεά διασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή στήριξης και φροντίδας από το γραφείο στα άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, προστατεύοντας την υγεία όλων των μερών.

Η συμβολή της Trust, έρχεται σε συνέχεια της προσφοράς προστατευτικών προσώπου και στην Αστυνομική Δύναμη, αλλά δεν σταματά εδώ.

Η Trust δηλώνει παρούσα στα κάλεσμα της κοινωνίας για σοβαρότητα, και υπευθυνότητα ώστε αυτό το καλοκαίρι να μας βρει όλους μαζί, υγιείς, δυνατούς, μαζί! Πιο ανθρώπινους από ποτέ. Εκτιμώντας το κάθε τι που μέχρι χθες θεωρούσαμε δεδομένο. Μαζί μπορούμε!

Η κοινωνία της Κύπρου, απέδειξε ότι είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Τα επιδημιολογικά δεδομένα, η φθίνουσα πορεία των αριθμών των κρουσμάτων το αποδεικνύει. Τώρα, είναι όμως που πρέπει να επιδειχθεί ακόμη περισσότερη υπευθυνότητα και σύνεση.

Η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων θα είναι ένα πραγματικό τεστ, για όλους, σε πλείστα επίπεδα.

Οι δημοσιογράφοι παίρνουν θέση στην πρώτη γραμμή για καταγραφή των δράσεων και αντιδράσεων του κοινού, αλλά και την πορεία προς την κανονικότητα.

Η  Trust International Insurance (Cyprus) Ltd. σε ένδειξη σεβασμού και στήριξης αυτών που κρατούν το λάβαρο της ενημέρωσης του κοινού διακινδυνεύοντας της δική τους υγεία, παρέδωσε προστατευτικά προσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό του ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Τα προστατευτικά προσώπου θα επιτρέψουν στους λειτουργούς Τύπου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, ασφαλισμένα.

Δίπλα σας, Καλύτεροι για ΄σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα