Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Europass

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, σε συνεργασία με την Ανάδοχο εταιρεία «G.G. EUROSUCCESS CONSULTING LIMITED» στην προσπάθεια ενημέρωσης των Κυπρίων πολιτών διοργανώνουν δωρεάν βιωματικά εργαστήρια, διάρκειας 4 ωρών,

ανοικτά προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι εμπλεκόμενοι θα:

τυγχάνουν ενημέρωσης σχετικά με την πρωτοβουλία Europass και πώς τα εργαλεία / έγγραφα Europass μπορούν να τους φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική τους πορείατυγχάνουν καθοδήγησης σχετικά με τη δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος Europass και για τη σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολήςμπορούν να δημιουργούν με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα δύο έγγραφα και να τα αποστέλλουν προς αξιολόγηση για τα οποία θα λαμβάνουν ανατροφοδότηση εντός 15 ημερώνενημερώνονται σχετικά με τις διαδικασίες που χρειάζεται να ακολουθήσουν για ανεύρεση εργασίας και την επιτυχή αντιμετώπιση μιας συνέντευξης εργασίας.

Για να προ κρατήσετε έγκαιρα τη θέση σας σε ένα από τα Εργαστήρια, διαθέσιμα Παγκύπρια, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΚΕ πατώντας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως αποταθείτε στο τηλέφωνο 22420110 και email: [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Europass,dorean viomatika ergastiria Europass