Δρόμοι ποτάμια στην Αθηένου - Ακυρώθηκε η κίτρινη προειδοποίηση

Βροχές και πλημμύρες πλήττουν αυτή την ώρα την περιοχή της Αθηένου ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο οι δρόμοι έγιναν ποτάμια σε κάποια σημεία του χωριού.

Βροχές εντωμεταξύ άρχισαν να καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της Επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στους Καιρόφιλους Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Γιατί δεν εκδόθηκε κόκκινη προειδοποίηση; Τι απαντά η Μετεωρολογική (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπενθυμίζεται ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία ακύρωσε την κίτρινη προειδοποίηση που βρισκόταν

σε ισχύ από το πρωί και την αντικατέστησε με πράσινη. Το τελευταίο δελτίο καιρού της Μετεωρολογικής που εκδόθηκε στις 11 το πρωί κάνει λόγο για χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή. Ειδικότερα αναφέρει ότι το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Διαβάστε ακόμη

Έκρηξη μετά από διαρροή υγραερίου στην Αθηένου – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Keywords
Τυχαία Θέματα