Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με Ντούσαν Τάντιτς!

Τον Ολυμπιακό συνδέουν στις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντούσαν Τάντιντς!

• «Κλικς» από το φιλικό στην Περιστερώνα

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον Άγιαξ μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα του αποφέρει και το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία.

• Στην Περιστερώνα για να δει ΑΠΟΕΛ ο Δώνης!

(ΦΩΤΟ)

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και η ισπανική ιστοσελίδα, estadiodeportivo, η οποία αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα μπορούσαν να είναι μια επιλογή του 34χρονου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προσφορά μέχρι στιγμής.

Απ' την άλλη, το δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση από τη Γιουβέντους που θέλει να προσθέσει εμπειρία και χαρακτήρα στο ρόστερ της μετά την αποχώρηση των Κιελίνι και Μπονούτσι. Επίσης, οι Ισπανοί συνδέουν το όνομα του Τάντιτς με τις Μπεσίκτας, Αλ Αλχί και Ίντερ Μαϊάμι, ομάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Σέρβο αρτίστα.

Μάλιστα, μέσα στους πιθανούς συλλόγους βάζουν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος πέτυχε μαζί του σπουδαία πράγματα στην Ολλανδία και μια επιστροφή στην Premier League, μόνο αδιάφορο δεν θα άφηνε τον Τάντιντς. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος μέτρησε 13 γκολ και 21 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα