Εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία ιδανικά για να στεγάσουν την επιχείρησή σας

Η εύρεση του κατάλληλου εμπορικού ακινήτου αποτελεί σημαντικό βήμα για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για αποθήκη, εκθεσιακό χώρο ή κατάστημα, ο χώρος οφείλει να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, η ελκυστική τοποθεσία, οι παροχές/υποδομές και οι δυνατότητες τροποποίησης και διαμόρφωσης.

Η Altia, με εμπειρία στην αγορά ακινήτων, σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την εύρεση του ιδανικού ακινήτου. Διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα με βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων,

η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το εμπορικό ακίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Πιο κάτω, διαλέξαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε ελκυστικά εμπορικά ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας.

Πενταώροφο εμπορικό ακίνητο στους Αγίους Ομολογητές

Πρόκειται για το πολύ γνωστό ΣΟΤΑΔΥΚ (Συνεργατική Οικοδομική &Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου) και βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών του Δήμου Λευκωσίας, σε προνομιακή γωνιακή θέση επί της λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη (οδός Σαχτούρη και Νικηταρά). Το κτήριο έχει πέντε ορόφους καθώς και ένα υπόγειο με βοηθητικούς χώρους, θέσεις στάθμευσης και υποσταθμό ΑΗΚ. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εμπορικά κτήρια, γραφειακοί χώροι, το ΡΙΟ και η Νομική Υπηρεσία.

Ευκαιρία ανάπτυξης σε επαγγελματικό κτήριο και οικόπεδο στο κέντρο της Λευκωσίας

Τετραώροφο εμπορικό κτίριο και εφαπτόμενο οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στον Άγιο Αντώνιο Λευκωσίας. Το ισόγειο αποτελείται από ένα κατάστημα/εκθεσιακό χώρο και ένα μπάνιο. Το μεσοπάτωμα διαθέτει γραφεία, αποθήκες και μπάνια ενώ στον 1ο, 2ο και 3ο όροφο βρίσκονται γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και μικρή κουζίνα .

Κτήριο με εκθεσιακό χώρο στο Καϊμακλί

Εμπορικό ακίνητο που περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο και γραφεία και βρίσκεται στην περιοχή Καϊμακλί. Το ισόγειο αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, 9 γραφεία, αίθουσα αρχείου, κουζίνα, τουαλέτες και αποθήκη. Ο πρώτος όροφος απαρτίζεται από 5 γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων και τουαλέτες ενώ εξωτερικά υπάρχουν καλυμμένοι και ακάλυπτοι χώροι στάθμευσης.

Εξαώροφο κτήριο στον Άγιο Αντώνιο

Εξαώροφο κτήριο με υπόγειο στην ενορία Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία με ολικόν εμβαδόν 1,135 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος γραφειακός χώρος, τουαλέτα και αποθηκευτικός χώρος. Στο μεσοπάτωμα υπάρχουν αποθηκευτικός χώρος, δύο τουαλέτες και μικρή κουζίνα. Οι πάνω όροφοι περιλαμβάνουν παρόμοια διαρρύθμιση χώρου με ενιαίο γραφειακό χώρο 176 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 17 τ.μ., ξεχωριστά γραφεία, δύο τουαλέτες και μικρή κουζίνα. Στον πέμπτο όροφο υπάρχει ενιαίος γραφειακός χώρος 174 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες 18 τ.μ., ξεχωριστά γραφεία, δύο τουαλέτες και μικρή κουζίνα. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

Κατάστημα στον Άγιο Βασίλειο Λευκωσίας

Κατάστημα με μεσοπάτωμα εντός τετραώροφου κτηρίου επι της Λεωφόρο Στροβόλου περίπου 600μ από το Δημαρχέιο Στροβόλου. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο γραφείων, ιδιωτικά γραφεία, χρηματοκιβώτιο και βοηθητικούς χώρους. Το μεσοπάτωμα περιλαμβάνει ενιαίο χώρο γραφείων, ένα ιδιωτικό γραφείο, τουαλέτες, κουζίνα και δωμάτιο διακομιστή.

Εμπορικό ακίνητο (πρώην εστιατόριο) στους Αγίους Ομολογητές

Γωνιακό εμπορικό ακίνητο που βρίσκεται στην ενορία Αγίων Ομολογητών, στο κέντρο της Λευκωσίας με εμβαδόν 251 τ.μ. και το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε ως εστιατόριο. Το ισόγειο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο, αποθήκη, κουζίνα και τουαλέτες. Ο ημιώροφος είναι περίπου 135 τ.μ. και χωρίζεται σε ενιαίο χώρο, τουαλέτες, αποδυτήρια και τουαλέτες προσωπικού με ντουζιέρα, αποθήκη και κουζίνα. Εξωτερικά υπάρχουν 28 τ.μ. καλυμμένων χώρων και 120 τ.μ. ακάλυπτων χώρων. Επιπλέον, υπάρχουν έξι καλυμμένοι χώροι στάθμευσης στο υπόγειο και επτά στο 2ο υπόγειο, ενώ διαθέτει και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης εξωτερικού χώρου 148 τ.μ. στο πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τραπεζοκαθίσματα.

Ισόγειο γραφείο με μεσοπάτωμα στη Λευκωσία

Ισόγειο γραφείο με μεσοπάτωμα που βρίσκεται σε οκταώροφο κτήριο στη Λευκωσία. Διαθέτει εσωτερικό χώρο 147 τ.μ. και μεσοπάτωμα 86 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο, με δύο τουαλέτες και μια μικρή κουζίνα. Στο υπόγειο είναι διαθέσιμοι δύο καλυμμένοι χώροι στάθμευσης καθώς και χώρος 18 τ.μ. Επιπλέον έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης 24 τ.μ. καθώς και χώρου 43 τ.μ. στο πεζοδρόμιο.

Επαγγελματικός χώρος στην οδό Λήδρας

Γωνιακός επαγγελματικός χώρος με εννέα γραφεία στον 1ο όροφο κτηρίου σε προνομιακή εμπορική περιοχή επί της οδού Λήδρας στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, με θέα τις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου, Ιπποκράτους και Φιλοκύπρου. Διαθέτει τόσο ενιαίους χώρους γραφείων (open plan) όσο και ιδιωτικά γραφεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα εμπορικά ακίνητα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα