Εύκολα το ντέρμπι το Ευρωπαϊκό!

Επιβλητική νίκη πέτυχε στο μεγάλο ντέρμπι της εξ αναβολής 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που κέρδισε με 34-18 της Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ και έκανε αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου ήταν ανώτερη από την ΣΠΕΣ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες που παρουσίασαν οι αντίπαλοι στο παρκέ κατέκτησαν την 9η νίκη

τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η ομάδα του Στροβόλου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να μπει στον ρυθμό του αγώνα, δεν είχε πολλές λύσεις στην άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα.

Σπουδαίο διπλό για Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας αυτό ανάμεσα στους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 23-22 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή. Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος η ομάδα της Λεμεσού, συγκλονιστικό φινάλε είχαμε στο 2ο ημίχρονο με την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου να παίρνει δίκαια στο τέλος τη νίκη.

Μοιρασιά στον Στρόβολο

Ισόπαλο 20-20 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παρνασσό και τον Προοδευτικό Πάφου το οποίο έγινε στο κλειστό του Στροβόλου. Στο πρώτο μέρος, η Παφιακή ομάδα ήταν ελαφρώς καλύτερη των γηπεδούχων, φινάλε με σπασπένς επεφύλασσε το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο τέλος βαθμούς και εντυπώσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ 34-18

Παρνασσός – Προοδευτικός 20-20

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 22-23

Keywords
Τυχαία Θέματα