Έφοδος Αστυνομίας στις Κεντρικές – Ναρκωτικά και κινητό σε κελί βαρυποινίτη

Χωρίς τέλος η διακίνηση ναρκωτικών και χρήση κινητών τηλεφώνων από κρατούμενους στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Σίγμα, χθες τα ξημερώματα  πραγματοποιήθηκε έρευνα στις Κεντρικές Φυλακές από την αστυνομία στο κελί του βαρυποινίτη Β.Μ.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος κατηγορείται για τον μαρτυρικό θάνατο του Τουρκοκύπριου κατάδικου, Τανσού Τσιτάν, στις Κεντρικές Φυλακές, υπόθεση η οποία να υπενθυμίσουμε ότι εκδικάζεται.

Κατά την έφοδο της Αστυνομίας, βρέθηκαν στο κελί του ποσότητα ναρκωτικών και κινητό τηλέφωνο. Η έφοδος των Αρχών σύμφωνα

με πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί.

Τον συγκεκριμένο κρατούμενο συνοδεύει κάθε φορά που οδηγείται στο δικαστήριο για τη δίκη ειδικό κλιμάκιο δεσμοφυλάκων και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Αυτές οι επισκέψεις φαίνεται να αποδίδουν καθώς ανευρέθηκε κινητό και ναρκωτικά και ο έλεγχος ήταν σε συγκεκριμένο κελί.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ειδικά για τα κινητά με τα οποία γίνεται η επικοινωνία βαρυποινιτών με τον έξω κόσμο και όπως έχει διαπιστωθεί οργανώνονται και εγκλήματα το μόνο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, είναι η εισαγωγή και εφαρμογή ενός νέου συστήματος απενεργοποίησης των κινητών, το οποίο όπως διαβεβναίωσε πρόσφατα ο κύριος Χαρτσιώτης θα είναι δυνατό να λειτουργεί σε ενάμιση χρόνο το πολυ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Ανυπομονούν να δεχθούν τον Ερντογάν σε χρόνο κατάλληλο και για τους δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα