Σε κλοιό κακοκαιρίας περιοχές της Κύπρου

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι ποτάμια έγιναν οι δρόμοι στην περιοχή του Φαρμακά, ενώ δεν έλειψαν οι καταστροφές από τη χαλαζόπτωση που έπληξε το απόγευμα την περιοχή.

Επίσης, προειδοποίηση για επικίνδυνο δρόμο έκανε μέσω ανακοίνωσης η Αστυνομία Κύπρου

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων

πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα