«Έφυγε» ο Αλέκος του «Ambiance» στη Λάρνακα: «Σκαστός πάλε;» (pics)

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός και αγαπητός σε όλη την Λάρνακα κύριος Αλέκος ο ιδιοκτήτης της γνωστής καφετέριας Ambiance.

Για σχεδόν μισό αιώνα ο Αλέκος Χρίστου στο μαγαζί του πρόσφερε στη Λάρνακα διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μάλιστα, φαίνεται ότι το στέκι του αποτέλεσε πόλο έλξης για γνωστούς Κύπριους celebrities.

Η κηδεία του Αλέκου θα γίνει την Τετάρτη, 6/9, στις 3:30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, στην Λάρνακα.

Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την κηδεία.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Σε ανάρτηση ο Μάριος Κουκουμάς αναφέρει:

«Σκαστός πάλε; Εννα το πω της μάνας σου.

Ο Αλέκος μας, έφυγε.

Ολάκερη μας η εφηβεία ραμμένη στις καρέκλες, το μπάρ και τα χωραττά του Αλέκου. Η συλλογική μας ταυτότητα ως Λάρνακα λίγο ή πολύ πέρασε κάποια στιγμή από το θρυλικό Ambiance. Ο Αλέκος θα παραμείνει μέρος της ανεξίτηλης μας εφηβικής ταυτότητας μας. "Σκάστοι" που τα τοιχούθκια και τις αυτοσχέδιες πόρτες για να αράξεις "λεφτερος" με τον πρώτο σου εφηβικό έρωτα ή την παρέα. Να ερωτευτείς και να φτιάξεις όνειρα για το μέλλον που φάνταζε τόσο μεγάλο και πολύχρωμο από την άνεση της πολυθρόνας του Ambiance.
Κάθε Τρίτη 7:45 αντί τριγωνομέτριας το καλημέρα μου το έλεγα στον Αλέκο (συγνώμη κα. Φυλίτσα) και καρέκλα πίσω - πίσω μήπως μας δει κανένα μάτι.

Ξανά πίσω στο σύλλογο του "Προμηθέα" σε καινούριο χώρο με τον ίδιο πηγαίο χαρακτήρα και χωραττά. "- Θέλω ποτηρούθκια του Λαϊκού ρε, εν μου φέρνεις" το συνεχές παράπονο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Μεγαλώσαμε, μας μεγάλωσε.

Ο Αλέκος μεγάλωσε παιδιά και εγγόνια τα οποία στήριξε με το είναι του καθ' όλη την διαδρομή. Υπήρξε παππούς, πατέρας και φίλος σε όλους. Μαζί με την θλίψη και την συγκίνηση της απώλειας σήμερα, πιείτε ένα καφέ ή μιαν "κοφτήν" τζαι αφιερώστε μια στιγμή να κάνετε μια βόλτα από την μνήμη σας και θυμηθείτε κάτι απ' τον Αλέκο.

Αλέκο μου θα λείψεις από όλους μα πιο πολύ στην οικογένεια σου στην οποία καταθέτω τα βαθεία και ειλικρινή συλλυπητήρια μου.

Σε ευχαριστούμε για όλα!»

Για όποιον ενδιαφέρεται, η κηδεία του Αλέκου θα γίνει την Τετάρτη, 6/9, στις 3:30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, στην Λάρνακα. Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την κηδεία. https://t.co/0zV5FuOwFh

— Miltos Miltiadous (@Miltos_M) September 4, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα