Εγχειρήσεις καταρράκτη: Στη δικαιοσύνη για πλημμέλημα 2 γιατροί-«Δικαιωμένοι»

Ενώπιον της δικαιοσύνης για πλημμέλημα θα οδηγηθούν δύο γιατροί, σχετικά με την υπόθεση των οκτώ ασθενών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγχείρηση καταρράκτη και παρουσίασαν σοβαρές επιπλοκές λόγω προσβολής από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας.

Οι δύο γιατροί είναι αντιμέτωποι με οκτώ κατηγορίες. 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Πατήρ Ραφαήλ, συγγενής αποθανούσας ασθενούς, ανέφερε πως ευελπιστεί να αποτελέσει ορόσημο το γεγονός και για τους επόμενους, ώστε να μην συμβαίνουν τέτοιου είδους λάθη. 

Σημείωσε

πως οι συγγενείς άρχισαν να νιώθουν δικαιωμένοι, «χαιρόμαστε διότι είδαν τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο, ήταν και εξόφθαλμα φυσικά, δεν μπορούσε να κρυφτεί κάτι. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Εισαγγελέα, τη Νομική Υπηρεσία, την Αστυνομία που έκαναν τις έρευνες με σκοπό να αρχίσει η υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια επιτέλους σε αυτό τον τόπο, αλλά και να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι, έστω κι αν οι δύο έχουν αποβιώσει».

Την ίδια ώρα ανέφερε πως υπήρξε κωλυσιεργία, σημειώνοντας πως πέρασε ένας χρόνος και τέσσερις μήνες. 

Μιλώντας για τους υπόλοιπους συγγενείς των ασθενών, σημείωσε πως τους δίνει μια ανακούφιση το γεγονός ότι οι δύο γιατροί θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο, «το πρόβλημα δεν σβήνει». 

Διαβάστε επίσης 

Ιδιώτες Γιατροί:Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα για 8 ασθενείς με καταρράκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγχειρήσεις, 2 #45Δικαιωμένοι,egcheiriseis, 2 #45dikaiomenoi