Ειρήνη: «Μεγαλύτερη κι απ’ τις βουλευτικές η συγκίνησή μου…»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ μίλησε για την επανεκλογή της ως Αντιπρόεδρος της ΚΣ ΟΑΣΕ.

«Κατάφερα να κτίσω γέφυρες με όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Αυτή τη μάχη περισσότερο χαμένη παρά κερδισμένη την είχα λόγω του ανταγωνισμού. Είχα να αντιμετωπίσω μεγαθήρια. Είναι 57 κοινοβούλια, πολλές χώρες. Εμείς είμαστε μόλις 2 ψήφοι», είπε εισαγωγικά.

Διαβάστε επίσης: Επανεκλογή Ειρήνης Χαραλαμπίδου ως Αντιπρόεδρος

της ΚΣ ΟΑΣΕ

Κληθείσα να μιλήσει για τα πρώτα συναισθήματα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η κ.Χαραλαμπίδου είπε, «δεν το συνειδητοποίησα, νόμιζα ότι διάβαζαν τα αποτελέσματα με βάση την αλφαβητική σειρά που ήμασταν στο ψηφοδέλτιο. Ο κ.Σενέκης που ήταν δίπλα μου, που αν ήταν αδελφός μου δεν θα είχε τόση αγωνία και άγχος. Η στήριξη που μου έδωσε ήταν απίστευτη. Μου λέει ο Χρίστος, «ρε συ ήρθες πρώτη» και του λέω «αποκλείεται, δεν κατάλαβες καλά είναι αλφαβητική σειρά, αλλά επέμενε..».

«Ήταν μεγάλη συγκίνηση γιατί εκεί μετρά η δουλειά που κάνεις. Η συγκίνηση για μένα ήταν μεγαλύτερη και από τις βουλευτικές εκλογές γιατί είχες τη στήριξη ξένων κοινοβουλίων. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή…

κ. Αννίτα Δημητρίου στηρίζει όλες μου τις προσπάθειες και αυτό είναι προς τιμήν της», είπε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ειρήνη, Μεγαλύτερη,eirini, megalyteri