Έκδωσε ταυτότητα της Δημοκρατίας αφού παρουσίασε πλαστή του ψευδοκράτους

Ένα πρόσωπο «αγόρασε» ταυτότητα του ψευδοκράτους για 30 χιλιάδες τουρκικές λίρες, ενώ στη συνέχεια πέρασε στις ελεύθερες περιοχές και έκανε αίτηση για ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και την απέκτησε με ψεύτικα στοιχεία.

Σύμφωνα με την Yeniduzen, συνελήφθησαν και δύο άτομα που πούλησαν την ταυτότητά τους και εξέδωσαν πλαστό δελτίο ταυτότητας για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Η αστυνομία των κατεχομένων είπε ότι ο ύποπτος αγόρασε την ταυτότητα της «ΤΔΒΚ» έναντι 30 χιλιάδων τουρκικών λιρών το 2019.

Ο ύποπτος έβαλε τη δική του φωτογραφία στο τμήμα της ταυτότητας

που αγόρασε και πήγε στις ελεύθερες περιοχές με την ψεύτικη ταυτότητα.

Ο «αστυνομικός» εξήγησε ότι ο ύποπτος πήγε στις ελεύθερες περιοχές με το πλαστό δελτίο ταυτότητας και έκανε αίτηση για δελτίο ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και απέκτησε με δόλο την ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας που είχε εκδοθεί στο όνομα Α.Τ.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία στις 28 Αυγούστου, ενώ είχε περάσει στα κατεχόμενα στις 26 Αυγούστου. 

Δηλώνοντας ότι η έρευνα συνεχίζεται, η αστυνομία των κατεχομένων ζήτησε 3 ημέρες, λέγοντας ότι εάν οι ύποπτοι αφεθούν ελεύθεροι, θα επηρεάσουν την έρευνα.

Ο «δικαστής» αξιολόγησε την υπόθεση και διέταξε και τους δύο υπόπτους να τεθούν υπό κράτηση για 3 ημέρες για λόγους έρευνας.

Διαβάστε ακόμη: Ξυλοδαρμός εθνοφρουρού: Εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης-Ανακρίθηκε ο Σύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα