Έκλεψε τις εντυπώσεις η καρναβαλίστικη παρέλαση στην Πόλη Χρυσοχούς

Με τη συμμετοχή πλήθους καρναβαλιστών και θεατών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η καρναβαλίστικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Πρωτότυπες και ευφάνταστες μεταμφιέσεις, μουσική, χορός, κέφι, ζωντάνια και 19 συμμετοχές ομάδων χαρακτήριζαν τη φετινή αποκριάτικη παρέλαση.

Την παρέλαση παρουσίασαν ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Zenith Fm, Ρίκκος Ιωάννου και η εκπαιδευτικός Ειρήνη Τσιαούκκα.

Την έναρξη της

παρέλασης σήμαναν οι Μαζορέτες του Δήμου Πόλεως, υπό την καθοδήγηση της Διαμάντως Νεοφύτου. Ακολούθησε η πανηγυρική είσοδος του άρματος του Δήμου, του βασιλιά Καρνάβαλου «Επενδυτή», πλαισιωμένου από τον Δήμαρχο Πόλεως, Γιώτη Παπαχριστοφή.

Στη συνέχεια παρέλασαν με κέφι και διασκέδαση ομάδες, φορείς και οργανωμένα σύνολα στέλνοντας όμορφα μηνύματα.

Το πρώτο βραβείο με το ποσό των 500 ευρώ απονεμήθηκε στην ομάδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Περιστερώνας, με το θέμα «Ελιά», το δεύτερο βραβείο με το ποσό των €300 απονεμήθηκε στην ομάδα του Καισίδειου Νηπιαγωγείου Πόλης, με το θέμα «Δρόμος Πάφου – Πόλης» και τέλος το τρίτο βραβείο με το ποσό των €200 απονεμήθηκε στην ομάδα του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, με το θέμα «Δημοκρατία της Μπανανίας!».

Ακολούθησε αποκριάτικη φιέστα με μουσική, χορό και φαγητό στην κεντρική πλατεία, όπως επίσης και απονομές των αναμνηστικών πλακετών και των χρηματικών ποσών των 150 ευρώ προς τους εκπροσώπους όλων των ομάδων που συμμετείχαν στην καρναβαλίστικη παρέλαση, αλλά και των τριών βραβείων.

Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή  ευχαρίστησε  όλους τους καρναβαλιστές και θεατές και υποσχέθηκε  ότι ο Δήμος θα συνεχίσει τις προσπάθειες για συνεχή εμπλουτισμό και αναβάθμιση του Καρναβαλιού, του καθιερωμένου πλέον θεσμού για τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται πως την Καθαρά Δευτέρα θα παρουσιαστεί πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη Δημοτική Πλαζ στο Λατσί.

Διαβάστε ακόμη: ΒΙΝΤΕΟ: Ξέφρενο γλέντι στο Παραλίμνι–«Δώστου δώστου Καρναβάλι Αμμοχώστου»

Keywords
Τυχαία Θέματα