Εκπλήξεις για τα Χριστούγεννα ετοιμάζει για τα παιδιά το Μουσείο Παραμυθιού

Δύο εκπλήξεις ετοιμάζει για τα παιδιά το Μουσείο Παραμυθιού την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο - ένα μήνυμα του Άγιου Βασίλη από το σπίτι του στο Ροβανιέμι και μία live σύνδεση με το χωριό του Άγιου Βασίλη από όπου ένας φίλος του Μουσείου θα αφηγηθεί στα παιδιά φινλανδικά παραμύθια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση,το Μουσείο Παραμυθιού στις 23 Δεκεμβρίου συνδέεται

live μέσω Facebook με Ροβανιέμι για μία ξεχωριστή αφήγηση παραμυθιού με φόντο το χωριό του Αγίου Βασίλη στη Λαπωνία, 

Επίσης, το Μουσείο Παραμυθιού, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο,  εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο με τις ευχές του Αγίου Βασίλη και στα ελληνικά για τα παιδιά.

Μέσα στο πλαίσιο τη δράσης “Να σου πω ένα παραμύθι” Christmas Edition το Μουσείο Παραμυθιού θέλησε να φέρει πιο κοντά στα παιδιά, τόσο τον Άγιο Βασίλη όσο και τον τόπο όπου ζει, το μακρινό και παγωμένο Ροβανιέμι στη Λαπωνία της Φινλανδίας.

Έτσι, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο, το Μουσείο Παραμυθιού, εξασφάλισε ένα οπτικογραφημένο μήνυμα του Άγιου Βασίλη από το μαγικό του δάσος στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας όπου καθισμένος στην κουνιστή του καρέκλα στέλνει τις ευχές του.

Ο Γιώργος Φραντζόγλου, Έλληνας που ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας και εργάζεται στο χωριό του Άγιου Βασίλη θα αφηγηθεί μικρά φινλανδικά παραμύθια ζωντανά μέσα από τη σελίδα του Μουσείου στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα