Έκρηξη σε μπιραρία στην περιοχή Λιμανιού Λάρνακας

Εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος τοποθετήθηκε σε μπυραρία στη περιοχή του λιμανιού Λάρνακας και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην οροφή της εξωτερικής τέντας του υποστατικού η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 05.40 σήμερα τα ξημερώματα ακούστηκε έκρηξη στη περιοχή του λιμανιού Λάρνακας.

Στη

περιοχή μετέβησαν περιπολικά της ΑΔΕ Λάρνακας μέλη της οποίας ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι έξω από μπυραρία ιδιοκτησία 43χρονου από τη Λάρνακα, υπήρχαν ζημιές στην οροφή της εξωτερικής τέντας η οποία εφάπτεται με κεραμίδια.

Η σκηνή αποκλείστηκε και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και πυροτεχνουργοί προέβησαν στις απαραίτητες έρευνες και εξετάσει όπου διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Την ώρα της έκρηξης η μπυραρία δεν λειτουργούσε, ενώ δεν κινδύνεψαν τυχόν περαστικοί, αφού την συγκεκριμένη ώρα δεν υπήρχαν άνθρωποι στη περιοχή. Η Αστυνομία παρέλαβε τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στα κεραμίδια και στο κάτω μέρος της ξύλινης κατασκευής, όσο και στο εσωτερικό της μπυραρίας. Η αξία των ζημιών δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για την ρίψη του εκρηκτικού μηχανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα