Αλαλούμ με την κατάσταση υγείας του Λαβρόφ

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο διακομίσθηκε ο Ρώσος ΥΠΕΞ λίγη ώρα μετά που αφίχθηκε στο Μπαλί για τη Σύνοδο G20.

Τρεις αξιωματούχοι της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών της Ινδονησίας με τους οποίους μίλησε το Associated Press επιβεβαίωσαν την πληροφορία προσθέτοντας ότι ο κορυφαίος ρώσος διπλωμάτης λαμβάνει περίθαλψη στο κοσμοπολίτικο νησί. Ολοι τους μίλησαν υπό καθεστως ανωνυμιας με τους δυο να αναφέρουν ότι ο Λαβρόφ αντιμετωπισε πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο

ρωσος ΥΠΕΞ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sanglah στην πόλη Denpasar. Η διοικηση του νοσοκομείου αλλά και η Ρωσική πρεσβεία δεν απάντησαν άμεσα σε ερώτημα του πρακτορείου για κάποιο σχόλιο. Υπενθυμίζεται ότι Λαβρόφ ήταν ο υψηλότερος ρώσος αξιωματούχος στην αντιπροσωπία της χώρας στην Σύνοδο της G20 μετά την άρνηση του Βλαντίμιρ Πουτιν να παραβρεθεί.

Την ίδια το Reuters επικαλούμενο δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα αναφέρει ότι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αγγίζουν τα όρια fake news

Δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο από το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται στο ξενοδοχείο στο Μπαλί.

Lavrov at his hotel in Bali. Says reports about his health are a "political game" https://t.co/OddllPDgq7 pic.twitter.com/GKu0Ffo1st

— Pjotr Sauer (@PjotrSauer) November 14, 2022

 Ο Σεργκέι Λαβρόφ βγήκε από το νοσοκομείο

 Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ βγήκε από το νοσοκομείο και η υγεία του είναι καλή, δήλωσε ο κυβερνήτης του Μπαλί.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως, διευκρίνισε ο κυβερνήτης Ι Ουαγιάν Κόστερ.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20.

Με πληροφορίες από Reuters/gr.euronews/ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Στο Μπαλί ο Ερντογάν για την G20 την επομένη της επίθεσης στην Κων/πολη
Keywords
Τυχαία Θέματα