Έλεγχοι, τροχαίες καταγγελίες και συλλήψεις νεαρών σε επιχείρηση ΑΔΕ Λεμεσού

Σε 13 συλλήψεις νεαρών πρόσωπων και σε καταγγελίες οδηγών προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διαταγής επιχείρησης για πρόληψη του σοβαρού εγκλήματος, καλύτερη αστυνόμευση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, για πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας και προστασία της περιουσίας και σωματικής ακεραιότητας των πολιτών, έγιναν περιπολίες σε περιοχές εκκλησιών και πάρκων, όπου παρατηρείται συγκέντρωση νεαρών

προσώπων για το έθιμο της λαμπρατζιάς και χρήση κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων.

Επίσης, στο πλαίσιο πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, περιπολήθηκαν και έγιναν έλεγχοι στις περιοχές Αγίου Τύχωνα, Καλογήρων και Επισκοπής, όπου ανακόπηκαν 110 οχήματα και ελέχθησαν 124 πρόσωπα.

Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθηκαν 13 νεαρά άτομα για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, εκ των οποίων τα τρία παρέμειναν υπό κράτηση ενώ κατά τους τροχαίους ελέγχους έγιναν 11 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και πέντε εξώδικες καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. Επίσης, κατακρατήθηκαν δυο οχήματα και προέκυψαν δυο τροχαίες υποθέσεις που θα καταχωρηθούν στο δικαστήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλεγχοι, ΑΔΕ Λεμεσού,elegchoi, ade lemesou