Ελεγκτής σε Σαββίδη: Η κοινωνία γνωρίζει ποιος ήρξατο χειρών αδίκων

Απαντά μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Ελεγκτής, μετά τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα ότι ο ίδιος ουδέποτε ξεκίνησε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Όπως αναφέρει, «δεν θα σχολιάσουμε τις σημερινές δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα. Για όλες τις περιπτώσεις, η κοινωνία των πολιτών γνωρίζει ποιος "ήρξατο χειρών αδίκων", επιτιθέμενος στον άλλο, ποιος επιχειρεί συνεχώς να κηδεμονεύσει τον άλλο και ποιος προαναγγέλλει διαδικασία παύσης του άλλου.»

Διαβάστε επίσης: Σαββίδης για κόντρα με Ελεγκτή: Όλοι ξέρουν από πού ξεκινούν οι αντιπαραθέσεις

lang="el">Δεν θα σχολιάσουμε τις σημερινές δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα. Για όλες τις περιπτώσεις, η κοινωνία των πολιτών γνωρίζει ποίος "ήρξατο χειρών αδίκων", επιτιθέμενος στον άλλο, ποίος επιχειρεί συνεχώς να κηδεμονεύσει τον άλλο και ποίος προαναγγέλλει διαδικασία παύσης του άλλου.

— ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (AUDIT OFFICE OF CYPRUS) (@Audit_Office_Cy) January 10, 2024

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γενικός Εισαγγελέας ξεκαθάρισε την Τετάρτη ότι δεν έχει αντιπαράθεση με κανέναν και ότι ο ίδιος ουδέποτε ξεκίνησε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Σε δηλώσεις του, μετά την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, Υφυπουργών και Επιτρόπων στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σαββίδης χαιρέτισε την απόφαση της Αρχής κατά της Διαφθοράς, η οποία απάλλαξε πλήρως από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη, τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, ενώ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το πώς θα πορευθεί η αντιπαράθεση που υπάρχει με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, ο ίδιος απάντησε πως δεν επιθυμεί να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.


Ξεκαθάρισε πως δεν έχει αντιπαράθεση με κανέναν, σημειώνοντας ότι ουδέποτε ξεκίνησε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

«Νομίζω όσοι παρακολουθούν βλέπουν από πού ξεκινούν οι αντιπαραθέσεις και πόσο η δική μας πλευρά προσπαθεί, όσο το δυνατόν, να αποφεύγει να απαντά», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live