Ελλάδα, Σκόπια και Αυστρία για τον τελικό του Conference League

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στα αλβανικά ΜΜΕ για την τύχη του τελικού του Conference League που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στα Τίρανα, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης του από την Αλβανία λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα, «Standard.al», η «Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, τον οποίο κλωτσάει η αλβανική πολιτική σκηνή, κάνοντας δώρο στους Έλληνες». Ωστόσο, στα δημοσιεύματα των

γειτόνων μας υπάρχουν και άλλα στοιχεία.

Μεταξύ των υποψηφίων χωρών υπάρχει και η Βόρεια Μακεδονία διεκδικώντας το χρίσμα της UEFA σε περίπτωση που αποφασιστεί από πλευράς της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας η μεταφορά του τελικού από τα Τίρανα, ενώ σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται και  Αυστρία.

Συγκεκριμένα, το «newportal.al» ανέφερε ότι «η UEFA έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό της Conference League» και όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ: «Η Red Bull Arena του Σάλτσμπουργκ και το «Έρνστ Χάπελ» της Βιέννης είναι δύο γήπεδα που θα μπορούσαν να προκριθούν σε αυτόν τον αγώνα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα Σκόπια, Αυστρία, Conference League,ellada skopia, afstria, Conference League