Ένας χρόνος Κωτσόβολος στην Πάφο!

Η αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών &ηλεκτρονικών συσκευών, Κωτσόβολος, γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στην Πάφο και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της!

Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, οι λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες 30% φθηνότερα! Από μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές μέχρι προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όποια και να είναι η ανάγκη σου, θα την βρεις στο υπερσύγχρονο κατάστημα στη Λεωφόρο Μεσόγης 102. Και αν κάνεις τις αγορές σου με κάρτες Τράπεζας

Κύπρου κερδίζεις πενταπλάσιους πόντους ανταμοιβής. Και μη ξεχνάς ότι ο Κωτσόβολος κάνει παραδόσεις σε όλη την Κύπρο.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς το  Σάββατο, 30 Μαρτίου, μπορείς να ζήσεις και εσύ μία μοναδική εμπειρία στο κατάστημα, από τις 12:00 έως τις 18:00. Θα διοργανωθεί ένα κυνήγι θησαυρού με κορυφαία δώρα, ενώ θα μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά mocktails και παγωτά.

Επίσης, 12.00 με 14.00 μη χάσεις την ευκαιρία να ακούσεις από κοντά την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Κώστα Καρνάκη που θα εκπέμπουν live από το κατάστημα!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο του Κωτσόβολου στην Πάφο και να απολαύσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών και διασκέδασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα