Σκληρή δουλειά υπόσχεται ο Γιώργος Νικολέττος

Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, επαγγελματική προσέγγιση, επιστημονική μελέτη και διαρκής επικοινωνία με τους δημότες είναι τα εργαλεία με τα οποία θα υλοποιηθούν οι κοινοί στόχοι των δημοτών Παραλιμνίου, αναφέρει στην τελική δήλωσή του πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παραλιμνίου Γιώργος Νικολέττος.

«Μαζί με τους δημότες του Παραλιμνιού, είπαμε πολλά τους τελευταίους μήνες. Βρεθήκαμε παντού: σε χώρους εργασίας, στο κέντρο, στις γειτονιές, σε πάρκα και δημόσιους χώρους. Συζητήσαμε για τα προβλήματα της πόλης μας, ανταλλάξαμε ιδέες, καταγράψαμε προτάσεις. Συνδιαμορφώσαμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο συλλογικής δράσης και κοινού στόχου: Να αλλάξουμε το Παραλίμνι προς το καλύτερο. Να καταστήσουμε το Παραλίμνι ένα πρότυπο Δήμο. Στην οργάνωση, τη λειτουργία, τις υπηρεσίες, τις σύγχρονες υποδομές. Στον πολιτισμό και τον τουρισμό. Στην ποιότητα ζωής”, σημειώνει.

Όπως προσθέτει ο κ. Νικολέττος, “θέλουμε ένα καθαρό και καλά οργανωμένο Παραλίμνι, που να αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες για να διευκολύνει τη ζωή των δημοτών του, θέλουμε το Παραλίμνι να αποτελεί πόλη επιλογής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όχι μόνο το καλοκαίρι, που να προσελκύει επενδύσεις και να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα”.

Δηλώνει παράλληλα ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας για το Παραλίμνι, που αξίζει και μπορεί καλύτερα και κάλεσε τους δημότες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με τη ψήφο τους και όχι με την αποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα