ΕΝΠ: Επιστρέφει και φέρνει εξελίξεις

Επιστρέφει στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή, ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Καραγεωργίου, για να τρέξει τα θέματα προγραμματισμού. Στόχος της Ένωσης είναι να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και έχει τοποθετηθεί ένα «ταβάνι» 8 μετεγγραφών. Η παρουσία του κ. Καραγεωργίου στην Ελλάδα, για διακοπές, συνοδεύτηκε και από επαφές με κάποιους παίχτες, τους οποίους γνωρίζει ο Ελλαδίτης τεχνικός και θεωρεί πως ταιριάζουν στο νέο του πλάνο στην Α’ Κατηγορία.



Είναι

απόλυτα φυσιολογικό να δοθεί βάρος στην Ελλαδική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της Ένωσης, για ενίσχυση της ομάδας, αλλά από την άλλη και η επιτροπή προγραμματισμού των «βυσσινί», υπό την καθοδήγηση του παλαίμαχου άσου της ομάδας Μιχάλη Οικονόμου, αξιολογεί ήδη κάποιες περιπτώσεις παιχτών που έχουν προταθεί –με τη σύμφωνη γνώμη και του Καραγεωργίου- ώστε με την επιστροφή του Ελλαδίτη τεχνικού στην Κύπρο, να αρχίσουν οι τελικές διαβουλεύσεις, με κάποιους από αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νεοφώτιστη Ένωση, έχει προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας της με τους Μπασόφ, Βαλλιάνου, Φαν Ράνσμπεκ και Μπούντιμιρ ενώ σε παρελθόν αποτελούν οι Κυπριανού και Βαττής. Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Μάστρου, με τον οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις, για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα