Επανήλθε από κώμα η 22χρονη μετά το τροχαίο στην Αγία Νάπα -70 χιλ. από δωρεές

Επανήλθε από κώμα η 22χρονη που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με buggy στην Αγία Νάπα.

Η 22χρονη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του buggy, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκε τόσο η 22χρονη οδηγός, όσο και 20χρονος τουρίστας, ο οποίος επίσης επέβαινε του οχήματος. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο 20χρονος αρνήθηκε

να τύχει ιατρικής περίθαλψης.

Η 22χρονη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τύχει περαιτέρω περίθαλψης

Διαβάστε επίσης: Μάχη για τη ζωή δίνει 22χρονη μετά από τροχαίο- Πήγαινε να δει το ηλιοβασίλεμα

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ellie Horrocks έχει επανέλθει από το κώμα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η μητέρα της μένει σε ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή, έτσι ώστε να μπορεί να επισκέπτεται την κόρη της, έστω κι αν είναι για μόνο μία ώρα τη μέρα.

Η μητέρα της 22χρονης δημιούργησε μια σελίδα μέσω της οποίας κόσμος μπορούσε να μπει και να κάνει δωρεές, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό το 70 περίπου χιλιάδων δολαρίων, για να μπορέσει η Ellie να επιστρέψει στο σπίτι της στη Βρετανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και οι 70 χιλιάδες έχουν συγκεντρωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα