Επεισόδιο Ντιμπάλα-Παρατίτσι

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια στο Τορίνο τον Πάουλο Ντιμπάλα, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός, ο οποίος έχει πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, είχε φραστικό επεισόδιο το Σάββατο με τον αθλητικό διευθυντή της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Φάμπιο Παρατίτσι.  

Ο Ντιμπάλα δεν δείχνει να έχει αποφασίσει για το μέλλον του, την ώρα που στην Αγγλία

τα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Τσέλσι έχει κάνει ήδη επαφές με τον ατζέντη του, ενώ την περίπτωση του παρακολουθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, συνοδεία του ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να συνεχίσουν τη συζήτηση για το νέο συμβόλαιο του, όμως το «CalcioMercato» αναφέρει πως το επεισόδιο με τον Παρατίτσι δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με την «κυρία».

Μάλιστα τονίζεται πως αν υπάρξει οριστική ρήξη με τον Ντιμπάλα, τότε η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του Λούκα Σούσιτς από τη Σάλτσμπουργκ. Ο 18χρονος Κροάτης διεθνής μέσος, γεννημένος στην Αυστρία, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και διεκδικείται τόσο από τη Γιουβέντους, όσο και από τη Μίλαν, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ. Ο Σούσιτς μολονότι έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα στο αυστριακό πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες μάχονται για να εξασφαλίσουν από τώρα τα δικαιώματα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδιο Ντιμπάλα#45Παρατίτσι,epeisodio ntibala#45paratitsi