Επινίκιο μήνυμα Ερντογάν: «Αντίο κύριε Κεμάλ» (vid)

Το πρώτο του επινίκιο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη, απευθυνόμενος σε οπαδούς του. Ανεβασμένος πάνω σε ένα πούλμαν της προεκλογικής εκστρατείας του, ο Ερντογάν ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη τους, λέγοντας ότι «μας έδωσαν την ευθύνη να κυβερνήσουμε για ακόμα 5 χρόνια».

Ο Ερντογάν είπε πολλάκις «αντίο κύριε Κεμάλ», ακολουθώντας σχετικό σύνθημα των οπαδών του. «Ευχαριστώ Θεέ μου που απάντησες στις προσευχές μας», είπε και πρόσθεσε: «Η βούληση του έθνους

μας είναι σιδηρά».

«Ολοκληρώσαμε τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με την εύνοια του έθνους μας», είπε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το έθνος. Αναφέρθηκε σε σειρά ηγετών που ήδη του τηλεφώνησαν για να τον συγχαρούν και, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του που πανηγύριζαν, τόνισε: «Δείτε γύρω σας, γράφουμε Ιστορία».

Türkiye’s President Erdogan on election victory:

- We completed presidential run-off election with people's support
- I thank all who cast their ballots
- We've been given responsibility to govern for another 5 years pic.twitter.com/YDayMm5PSU

TRT World (@trtworld) May 28, 2023

«Με την θέληση του Θεού θα είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας όπως τα τελευταία 21 χρόνια», είπε και πρόσθεσε ότι και τα 85 εκατομμύρια πολίτες της χώρας είναι οι «νικητές» των δύο εκλογών, στις 14 και 28 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: LIVE/Εκλογές στην Τουρκία: Νικητής ο Ερντογάν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επινίκιο, Ερντογάν, Αντίο, Κεμάλ,epinikio, erntogan, antio, kemal