Επιτέλους νίκη (Σαλαμίνα - Εθνικός 1-0) ΒΙΝΤΕΟ

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν μια από τις ομάδες που πήρε λιγότερα από όσα άξιζε σε αυτή την πορεία των 23 αγωνιστικών. Η μόλις μία νίκη τους τελευταίους πέντε μήνες (!) αδικούσε την ομάδα της Αμμοχώστου, σε σχέση μπάντα με τη γενικότερη εικόνα που έβγαζε στο γήπεδο. Φυσικά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας αδικούσαν τους εαυτούς τους, αφού σε πολλά παιχνίδια δεν έκαναν τις ευκαιρίες γκολ και στο τέλος δεν έπαιρναν την ουσία. Το σκηνικό δεν επαναλήφθηκε στο χθεσινό

παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Αμμόχωστος».

Αυτή τη φορά οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου συνδύασαν καλή εμφάνιση και ουσία και χάρη σε ένα γκολ του Ενρίκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήρε την υπερπολύτιμη νίκη. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποβλήθηκε στο 81’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για αψυχολόγητη κλωτσιά στον Στόλερ . Με τη νίκη της η Νέα Σαλαμίνα έπιασε τον Εθνικό στην 2η θέση του β΄ γκρουπ (22 βαθμοί) και άνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 6 βαθμούς.

Στον αντίποδα, ο Εθνικός ήταν απογοητευτικός. Πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση, δεν έφταιξε ξεκάθαρη φάση για γκολ και μάλλον φυσιολογικά έφυγε χωρίς κέρδος από το Αμμόχωστος.

Κίτρινες: Aουρέλιο (4η) - Βάλντο (4η).Κόκκινες: Eνρίκε (απευθείας).

Σαλαμίνα: Μπρουκς, Γκράιμς, Aoυρέλιο (90+2΄ Κατσής), Τσιγκουΐνι, Λεάντρο, Παπάβα, Λαμπρόπουλος, Κυριάκου, Πεδρίτο (90΄ Λοϊζίδης), Βιλέλα (75΄ Κούσουλος), Ενρίκε.Εθνικός: Βαλβέρδε, Αργυρίου, Ατάντα, Μαμαντού, Έβερτον (69΄ Χατζηβασίλης), Πράκερ, Ίμπσον (53΄ Γιαγκουδάκης), Γκαρσία (53΄ Ζουνίνιο), Στόλερ, Βάλντο, Μπέλφορτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα