Επιτυχής συμμετοχή Hermes Airports και ΚΟΤ στο Routes World

Επιτυχής χαρακτηρίζεται η συμμετοχή της Hermes Airports και του ΚΟΤ στο ετήσιο συνέδριο «Routes World 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σε κοινό δελτίο Τύπου της Hermes Airports και του ΚΟΤ αναφέρεται ότι «νέες ευοίωνες προοπτικές για την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου δημιουργεί

η επιτυχημένη παρουσία της Hermes Airports και του ΚΟΤ στο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης δικτύου αεροπορικών συνδέσεων «Routes World 2017».

Το συνέδριο, αναφέρεται, διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας μεταξύ 23-26 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτό συμμετείχαν εκατοντάδες αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και οργανισμών τουρισμού οι οποίοι συζήτησαν μεταξύ τους πιθανές συνεργασίες καθώς επίσης και ευρύτερες αλλαγές και τάσεις στον τομέα των αερομεταφορών.

Η Κύπρος συμμετείχε στο Συνέδριο «με αντιπροσωπεία που αποτελείτο από τη Hermes Airports, με επικεφαλής την Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Μαρία Κουρούπη και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, με επικεφαλής τον Μαρίνο Μενελάου, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή».

Προστίθεται ότι «η κυπριακή αντιπροσωπεία πραγματοποίησε 25 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες καθώς και εκπροσώπους άλλων αεροδρομίων, αποκομίζοντας πολύ θετικές ενδείξεις τόσο για την επερχόμενη χειμερινή και νέα καλοκαιρινή περίοδο 2018, όσο και για το ευρύτερο μέλλον, με ορίζοντα το 2019».

Φαίνεται, συνεχίζει το δελτίο Τύπου, «ότι η από κοινού παρουσία με ενιαία στρατηγική και συντονισμένες ενέργειες βοηθά στην προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών και αύξηση πτήσεων σε υφιστάμενα δρομολόγια. Με βάση τις συζητήσεις που έγιναν στα «Routes» υπάρχει σαφής ένδειξη ότι πέραν των αυξήσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το επόμενο καλοκαίρι, θα προστεθούν ακόμα περίπου έξι νέα δρομολόγια, τα οποία και θα ανακοινωθούν, μόλις οριστικοποιηθούν».

Στο πλαίσιο αυτό «Hermes Airports και Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού επαναβεβαιώνουν τη στενή και αγαστή τους συνεργασία, την αποφασιστικότητα αλλά και τη σταθερή τους προσήλωση προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της προσβασιμότητας και τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα