Έρχεται το Payments 360 Conference 2020

“The Changing Face of Payments in Normal &Extreme Conditions” οι εξελίξεις στο χώρο των πληρωμών.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο “The Changing Face of Payments in Normal &Extreme Conditions” από τη  DIAS MEDIA GROUP και την BOUSSIAS COMMUNICATIONS με την υποστήριξη της Τράπεζας

Κύπρου.

Το συνέδριο επικεντρώνεται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη των πληρωμών μέσα στο νέο πλαίσιο Open Banking, καθώς και οι οδηγίες PSD2 και η απαιτούμενη υλοποίησή τους, μετασχηματίζουν το συνολικό τοπίο των συναλλαγών, τις συνέπειές του και τις διευρυμένες ευκαιρίες μετατόπισης από τις Τράπεζες και τις Paytechs προς σημαντικές κάθετες αγορές, όπως το Retail, οι οποίες θεωρούν τις πληρωμές ως μέσο εμπλουτισμού της αξιακής τους πρότασης και των πρόσθετων υπηρεσιών προς την αγορά.

Η θεματολογία:

Το συνέδριο “The Changing Face of Payments in Normal &Extreme Conditions” εστιάζει τόσο στα Incumbents, όσο και στις Fintech, Challenger Banks, αλλά κυρίως στην αγορά και τους Πελάτες τους. Το συνέδριο επικεντρώνεται σε τρείς πυλώνες ενδιαφέροντος.

Το νέο περιβάλλον στο θέμα των πληρωμών σε κανονικές ή περίεργες συνθήκες.Στη σύνοψη του οικοσυστήματος των πληρωμών και στην εξέλιξη των κανονισμών.Επενδύοντας στην υψηλή τεχνολογία ως δραστική λύση στα θέματα πληρωμών.

Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Για συμμετοχές: Έλενα Χατζηνικολάου, email[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα