Έρευνες Αστυνομίας για τη φωτιά στο χωριό Σαλαμιού

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την 8η Απριλίου σε περιοχή του χωριού Σαλαμιού της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην τοποθεσία “Μούττη” έδαφος του χωριού Σαλαμιού της Επαρχίας Πάφου  την περασμένη Παρασκευή.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν μια κινητή μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου και μια κινητή μονάδα του Τμήματος Δασών. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22:30 της ίδιας ημέρας. Στην πυρκαγιά μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου

για επιτόπιες εξετάσεις. Η φωτιά κατέκαψε 3 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου διερευνά την υπόθεση με τη συλλογή πληροφοριών και τεκμηρίων.

Επ’ ευκαιρίας της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως συνιστάται στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχετικά με πυρκαγιές ή οποιαδήποτε ύποπτα πρόσωπα κινούνται σε δασώδεις περιοχές, να ενημερώνει αμέσως την Αστυνομία για την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη των πυρκαγιών στην ύπαιθρο ή και αλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα