Ερντογάν: Δεν παραδιδουμε τα παιδιά σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ΛΟΑΤ και FETO

«Δεν επιθυμούμε να παραδώσουμε τα παιδιά μας σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ΛΟΑΤ και μέλη της FETO όπως αυτοί», ανέφερε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

«Στο τιμόνι φαίνεται να είναι ο Κιλιτσντάρογλου, αλλά δεν είναι, η δουλειά του είναι απλώς να γυρίζει βίντεο στην κουζίνα και να κάνει το σήμα της καρδιάς στη σκηνή. Όταν η άκρη του σχοινιού είναι στα χέρια άλλων, αυτοί ταλαντεύονται συνεχώς προς τη μία πλευρά. 6+1 δεν κάνουν έναν αρχηγό.

Πρόσθεσε επίσης ότι, «βρίσκουμε φυσικό αέριο στη Μαύρη Θάλασσα και πετρέλαιο

στο Γκαμπάρ, λένε ότι κοροϊδεύεις τον κόσμο. Φτιάχνουμε αεροπλάνα ελικόπτερα ...... λένε, ποια ήταν η ανάγκη.... Κερδίζουμε δύναμη για τη χώρα μας στην εξωτερική πολιτική... παραπονιούνται για τη χώρα μας στους ξένους. Το πλοίο Anadolu στις θάλασσες, το togg στη γη, το Kaan στον ουρανό, ο Ερντογάν στην κάλπη. Θα βάλουμε τους S-400 μας στην αποθήκη. Ποιος το λέει αυτό; Ο κ. Κεμάλ. Αυτό το έθνος δεν θα επιτρέψει να μπει στην αποθήκη το ισχυρότερο αμυντικό μας όπλο. Δεν είμαστε σαν αυτούς, δεν θέλουμε να πουλήσουμε τις αξίες της χώρας μας στους ξένους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν για Economist: Δεν θα επιτρέψουμε να κατευθύνουν την εθνική βούληση

Keywords
Τυχαία Θέματα