Ερντογάν: Η λύση του Κυπριακού μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο

«Μοιραστήκαμε τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας για τη λύση του Κυπριακού με όλο τον κόσμο», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Τονίζοντας ότι η λύση του Κυπριακού μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο, ο Erdoğan δήλωσε: «Την τελευταία ημέρα της επίσκεψής μας, μεταβήκαμε στην 'Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου' για να γιορτάσουμε την Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας της 20ής Ιουλίου. Η 'Ειρηνευτική Επιχείρηση που διεξήγαγαν οι ηρωικοί μας Φαντάροι

και οι Αγωνιστές ο ένας δίπλα στον άλλον πριν από 49 χρόνια, έσωσε τους 'Τ/Κ' αδελφούς μας από τον αφανισμό. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η 'Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου' σημείωσε μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Σε αυτή τη διαδικασία, ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας. Τιμήσαμε την 49η επέτειο της ‘Ειρηνευτικής Επιχείρησης’ με μεγάλο ενθουσιασμό και εγκαίνια νέων έργων. Με την ευκαιρία αυτή, εγκαινιάσαμε το κτίριο και το διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης του νέου τερματικού σταθμού του αεροδρομίου Ercan.  Μοιραστήκαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τη λύση του Κυπριακού με όλο τον κόσμο. Καθώς εργαζόμαστε για την ασφάλεια, την ευημερία και το καλό του 'Τ/Κ λαού', θα συνεχίσουμε επίσης τις διπλωματικές μας προσπάθειες για την επίτευξη μιας διαρκούς και δίκαιης ειρήνης στο νησί».

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: Η Ελλάδα υποκινείται από τους φίλους της στον Λευκό Οίκο

Keywords
Τυχαία Θέματα