«Έσταξαν μέλι » για τον Άρη, Πουρσαϊτίδης και Αλεξάνδρου

Σάββας Πουρσαϊτίδης και Νεκτάριος Αλεξάνδρου μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "The Match" απωθέωσαν την δουλειά που γίνετια στην ομάδα του Άρη Λεμεσού.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, αφού πρώτα σχολίασε το Απόλλων-Άρης τονίζοντας πως η «Ταξίαρχοι» ήταν πιο επικίνδυνοι, ειδικά μετά το πρώτο τέρμα πρόσθεσε:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη δουλειά που γίνεται στον Άρη. Όχι μόνο αγωνιστικά

αλλά από όλους. Από το Γραφείο Τύπου, τις δηλώσεις που γίνονται, φαίνεται ότι έχουν τα πόδια στο έδαφος. Έχει πολύ καλή εντύπωση για την όλη δουλειά που κάνει ο Άρης. Είναι μια ομάδα που πατάει στα πόδια της, έχει πλάνο, έχει βάση. Αν και ο προπονητής, είχε άτυχα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν, στηρίχθηκε. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως χειρίζονται καταστάσεις. Δικαιώς είναι ψηλά στη βαθμολογία και είναι μέσα στις ομάδες που δικεδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα», είπε για να προσθέσει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου:

«Είναι ενθουσιώδης ο Σπιλέφσκι. Έχουμε δει τεράστια βελτίωση στις αντιδράσεις του. Στην αρχή του πρωταθλήματος όταν δεν συμφωνούσε με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, αντιδρούσε. Έχει δεχθεί πολλές κάρτες για τέτοιους λόγους. Στο ματς με τον Απόλλωνα, αν και δεν κυλούσαν καλά τα πράγματα ήταν πολύ μαζεμένος».

Διαβάστε επίσης: Μερκής: «Το στοιχείο που λείπει από τον ΑΠΟΕΛ...»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έσταξαν, Άρη, Πουρσαϊτίδης, Αλεξάνδρου,estaxan, ari, poursaitidis, alexandrou