Εθνική Γυναικών: Στα Νησιά Φαρόε για την πρωτιά

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών αναχώρησε για την πρωτεύουσα των Νησιών Φαρόε Τόρσβαν όπου θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης. Αντίπαλοι της Εθνικής είναι τη Δευτέρα 23 Μαϊου όπου είναι και η πρεμιέρα το Λιχτενστάιν, την Τρίτη 24 Μαϊου το Εϊρε, ενώ η κυπριακή ομάδα ολοκληρώνει τους αγώνες της την Τετάρτη 25 Μαϊου κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα των Νησιών Φαρόε.

Η δωδεκάδα της αποστολής
Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρών προπονήσεων στο «Θεμιστόκλειο»

Αθλητικό Κέντρο ο Ομοσπονδιακός κόουτς Πέτρος Πατσιάς και ο Βοηθός του Κώστας Παναγίδης κατέληξαν στις 12 παίκτριες που θα αποτελούν την αποστολή. Στα Νησιά Φαρόε θα ταξιδέψουν οι:

Πασαδόροι: Ιωάννα Λεωνίδου –Νικολίνα Σπύρου (Απόλλων), Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Ελένη Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), Κεντρικές: Ιορδάνους Άνδρη, Κατερίνα Ζακχαίου, Κατερίνα Λάμπρου (Ανόρθωσις Πετ.), Ακραίες: Έμιλυ Δημητρίου (Αναγέννηση Δ.), Ασπασία Χ’’’Χριστοδούλου (Άρης Πολεμίου), Ράνια Στυλιανού (Απόλλων), Ελένη Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις), Διαγώνια: Μαρίνα Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου, ενώ εκτός από το προπονητικό τιμ των Πέτρου Πατσιά, Κώστα Παναγίδη συμμετέχει και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Παπαγεωργίου που θα σφυρίξει στους αγώνες.

Η Εθνική στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ολοκλήρωσε την Παρασκευή τους φιλικούς της αγώνες με την πρωταθλήτρια Παίδων ομάδα της Ανόρθωσης με την οποία έπαιξε άλλες δυο φορές μετρώντας μια νίκη και μια ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα