Εθνικός: Δύο θ' αποκτηθούν, δύο αποχωρούν

Την προετοιμασία του επί κυπριακού εδάφους συνεχίζει και πάλι ο Εθνικός Άχνας. Η προσφυγική ομάδα, μετά και το πέρας της βασικής προετοιμασίας στη Βουλγαρία, ακολουθεί διπλές προπονήσεις στην Κύπρο, για να είναι απόλυτα έτοιμη ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Γι’ αυτό τον λόγο ο τεχνικός της ομάδας Ντανίλο Ντόσιστς είναι σε σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Η τεχνική ηγεσία της προσφυγικής ομάδας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στην αμυντική

γραμμή της ομάδας. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο για να γίνει η προσθήκη τους στην ομάδα θα πρέπει να φύγουν δύο κοινοτικοί ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για το ποιοι δύο θα φύγουν θα παρθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Έπονται τρία φιλικά
Την προσεχή Τετάρτη ο Εθνικός Άχνας θα τα πει φιλικά με την Ομόνοια Αραδίππου στο Δασάκι στις 7 το απόγευμα. Σ’ αυτό το φιλικό ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να πάρει και την απόφασή του, για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Το Σάββατο θα ακολουθήσει και το δεύτερο φιλικό (μέσα στην εβδομάδα) για τον Εθνικό κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας στις 7 και πάλι στο Δασάκι. Ωστόσο η πρόβα τζενεράλε για το νέο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί κόντρα στην ΕΝΠ την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα