Εθνικός: Με τη δύναμη της έδρας

Η ήττα από την Ομόνοια έφερε μεγάλη πίκρα και στενοχώρια στις τάξεις του Εθνικού, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Προηγήθηκαν με 2-0 και μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, παρά την πολύ καλή παρουσία.

Πλέον όμως, άφησαν στην άκρη ό,τι στραβό έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού οι υποχρεώσεις είναι μαζεμένες και η ομάδα της Άχνας θέλει να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες.

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον

Ερμή δύσκολο, όμως με τη δύναμη της έδρας η προσφυγική ομάδα αισιοδοξεί πως μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο «Δασάκι» μάζεψε τους 16 από τους συνολικά 18 βαθμούς που έχει στο πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τη δυναμική που διαθέτει εντός έδρας.

Ο Ιβανάουσκας δεν θέλησε να πει πολλά στους παίκτες του τις προηγούμενες μέρες, αφού έμεινε γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Τους ζήτησε όμως νίκη επί του Ερμή, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στην 6άδα. Από τον αγώνα θα απουσιάζει ο Αράμπαλ που συμπλήρωσε εννιά κίτρινες και ο τραυματίας Γκριγκαλάβα. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Στόιτσιεφ και Ενέσκου οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα